haine bebelusi, bebelusi, nou nascuti, body, salopete, costume, accesorii, botez, pantaloni, bluze, geci, tricouri, veste,treninguri, haine copii, trusou, bebe

Termeni si conditii

Pagina aceasta este făcută ca tu să înțelegi cât mai ușor ce implică utilizarea acestui site și care sunt drepturile și responsabilitățile comune în relația pe care o vom avea ca Client și Vânzător.

Definiții și termeni

Site –  domeniul cocomoco.ro și toate subdomeniile acestuia

Vizitator – orice persoana fizica sau juridică care accesează site-ul

Client – persoană fizică sau juridică care trimite o comandă electronică sau telefonică

Vânzător – societatea COCOMOCO SRL Mai multe informații despre societate puteți găsi mai jos la secțiunea (Informații despre noi)

Produs – un element care este prezentat pe site sub forma de produs care poate avea diferite caracteristici fizice sau estetice si este disponibil pentru a fi furnizat de către vânzător către client

Comanda – reprezintă o notificare electronică sau telefonică a clientului către vânzător prin care acesta anunță că este dispus să primească unul sau mai multe produse și să le plătească vânzătorului conform unei metodei de plată disponibile pe site

Informații despre noi

Societatea: COCOMOCO SRL

Sediu: Str. Unirii nr 78, Comuna Brănești, Județ Ilfov

Cod Poștal: 077030

Cod Unic de Înregistrare: 38034647

Registrul Comerțului: J23/4032/27.07.2017

EUID: ROONRC.J23/4032/2017

Nr de telefon: 0774.431.046

Acceptarea acestor condiții

Acești termeni se aplică dacă folosiți site-ul nostru ca oaspete sau ca utilizator înregistrat. Utilizarea site-ului nostru include accesarea, navigarea sau înregistrarea pentru utilizarea site-ului nostru.

Citiți cu atenție acești termeni de utilizare înainte de a începe să utilizați acest site. Vă recomandăm să imprimați o copie a acestei informații pentru a fi consultată ulterior.
Ne rezervăm dreptul de a bloca anumiți utilizatori la folosirea site-ului abuzivă fără a îi notifica.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni de utilizare, nu trebuie să utilizați acest site.

Modificări ai acestor termeni

Este posibil să revizuim acești termeni de utilizare în orice moment prin modificarea acestei pagini. Verificați din când în când această pagină pentru a lua notă de orice schimbări pe care le facem, deoarece acestea vă obligă.

Puteți verifica oricând în josul acestei pagini data ultimei actualizări a acestor termeni și condiții.

Drepturi de autor

Toate informațiile publicate pe acest site aparțin vânzătorului și nu pot fi utilizate, reproduse, transmise sau copiate în scop comercial fără acordul scris al vânzătorului. Orice utilizare fără acordul nostru scris a datelor de pe acest site în scop comercial se pedepsește conform legii.

Ne puteți sesiza orice încălcare a dreptului de autor la adresa contact@cocomoco.ro

Livrarea comenzilor

Ne obligăm să îți să îți livrăm comanda conform metodei alese de tine pe parcursul finalizării comenzii

Ne vom asigura că produsele sunt împachetate corespunzător și sunt transmise împreună cu toate documentele necesare.

Vom livra comenzile numai pe teritoriul Romaniei.

Nu răspundem pentru comenzi livrare la adrese furnizate greșit.

Mai multe imformații despre livrarea comenzilor aici.

Protecția datelor

Toate datele pe care tu ni le furnizezi prin intermediul acestui site sau telefonic vor fi folosite doar cu scopul facturării și livrării comenzilor și menționăm că trebuie să furnizezi datele complete și corecte.

Mai multe informații despre cum gestionăm datele personale și nepersonale puteți găsi pe următoarele pagini:

Cookies

Confidentialitate

Garanții asupra site-ului

Acest site este oferit așa cum este și nu vă oferim nici un fel de garanție că informațiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actuale.

Nu vă garantăm faptul că acest site nu va avea erori sau viruși. Folosirea acestui site se face pe propriul vostru risc.

Ca utilizator al acestui site esti responsabil de propria securitate la momentul accesării site-ului de pe orice dispozitiv și îți recomandăm să utilizezi software de protecție împotriva virușilor.

Nu trebuie să încercați să obțineți accesul neautorizat la site sau să utilizați în mod abuziv introducând viruși sau profitând de anumite breșe de securitate.

Garanții asupra produselor și comenzilor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru beneficiaza de conditii de garantia legala de conformitate si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Termenul de garanție pentru produse textile este de 30 de zile de la data achizițonării produsului și acoperă defectele de fabricație, nu și uzura produsului ca urmare a folosirii acestuia.

În cazul în care ne anunțați și dovediți defectul unui produs prin returnarea acestuia sau altă metodă stabilită de comun acord vom stabili împreună o variantă pentru rezolvarea problemei precum repararea, înlocuirea sau restituirea contravalorii produsului sub forma unui tichet de reducere sau gratuitate în cuantumul prețului produsului de pe factura aferentă.

Pentru stabilirea detaliilor vă rugăm să verificați pagina Returnare si Inlocuire Produs

Informațiile prezentate pe site

Precizam că imagile produselor au caracter informativ iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorita modificării unor caracteristici de către producător fară o notificare prealabilă de catre acesta.

De asemenea precizăm că unele caracteristici sau prețul produselor prezentate pot fi modificate de către vânzător fără preaviz sau pot conține erori.

Promoțiile sau ofertele prezente pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Acest site poate conține link-uri către alte site-uri care nu sunt deținute de noi și te informăm că nu suntem responsabili de politicile sau conținutul acestora.

Forță majoră

În cazul unui evenimeni de forță majoră vânzătorul și clientul nu va fi răspunzător pentru neexecutarea obligațiilor contractuale dacă aceasta a intervenit datorată unui evenimet de forță majoră.

Un eveniment de forță majoră este un eveniment imprevizibil și incontrolabil de ambele părți și care nu poate fi evitat.

Litigii

În cazul apariției unor litigii, acestea se vor soluționa pe cale amiabilă sau în instanțele de judecată de pe teritoriul Romaniei.

Din data de 15 februarie 2016 Comisia Europeană a implementat platforma online de souționare a litigiilor fără a apela la instanțe de judecată. Puteți accesa platforma aici.

Feedback 🙂

Depunem eforturi constante pentru menținerea acestei pagini într-un format cât mai plăcut și vrem să ne asigurăm că tu ai înțeles cât mai bine ce este aici. Dacă totuși ai vreo întrebare te rugăm să ne scrii un mail la adresa contact@cocomoco.ro

Ultima actualizare: 24 mai 2018

haine bebelusi, bebelusi, nou nascuti, body, salopete, costume, accesorii, botez, pantaloni, bluze, geci, tricouri, veste,treninguri, haine copii, trusou, bebehaine bebelusi